Rreth Nesh

Shoqata BMS Drita është formuar në vitin 2010 dhe regjistruar në organet kompetente të Britanisë së Madhe.
Kjo shoqatë kryesisht në gjirin e saj ka të rinjë shqiptarë nga pjesët e ndryshme të trojeve shqiptare që jetojnë dhe veprojnë në Britanin e Madhe.

Njoftimet e fundit

Videot e fundit

Postimet e fundit

Aktivitetet e Shoqatës

Ligjerata Fetare

Ligjerata javore nga Hoxhallarët e Shoqatës tek ambientet e Shoqatës

Më shumë informata

Ligjerata javore mbahen të Shtuneve për vëllezër dhe të Premteve për motra

Mësim të Kur’anit

Mësimin e Kur’anit qdo javë për fëmijë, të rritur dhe për motra

Më shumë informata

Mësimin e Kur’anit qdo të Shtune për fëmijë & të rritur dhe qdo të Mërkure për motra

Aktivitete Sportive

Aktivitete Sportive brenda sallës së shoqatës dhe Futboll për fëmijë

Më shumë informata

Aktivitete Sportive qdo të Ejte brenda objektit të shoqatës dhe qdo të Diele Futboll për fëmijë

Aktivitete Tjera

Aktivitete gjatë Ramazanit, Mbledhjen e fondeve, Manifestime, etj

Më shumë informata

Iftare, Vitra, Fonde për ndihma humanitare, Manifestime, Simpoziume, Tribuna, etj

Behu pjesë e Shoqatës

Shoqata BMS Drita funksionon në baza vullnetare dhe qdo herë ka nevoj për antarë të ri të ju bashkangjiten suksesit të shoqatës. Shoqata është e hapur për të gjithë të antarësohen.

  • Antaresimi

    Antarësohu

    Bëhu pjesë e suksesit të Shoqatës BMS Drita

Kontribo në Davet

Shoqata BMS Drita për ti vazhduar aktivitetet & projektet edhe më tej, ka nevoj për ndihmën tuaj.
Kontributi juaj na mundëson të realizojm projekte/aktivitete më madhore.

  • Kontribimi

    Kontribo edhe ti

    Shoqata ka nevoj për ndihmën tuaj

Disa Pamje nga Aktivitetet e Shoqatës

Poezi Islame

Thënie të çmuara

Artikujt e fundit