Kontakti

Kontaktoni BMS Drita

Keni ndonjë pyetje/sugjerime rreth shoqatës BMS Drita dhe dëshironi të kontaktoni bordin drejtues të shoqatës, ju mundeni të na kontaktoni përmes email-it, telefonit apo plotësimit të formularit në këtë faqe.

Address: 4 Park Road, Hendon, London, NW4 3QB, United Kingdom

Email: bms-drita@hotmail.co.uk

Phone: +44 (0) 203 632 5679