Epopeja e Nëntorit 2018

Disa pamje nga aktiviteti “Epopeja e Nëntorit” organizuar nga shoqata BMS Drita me rastin e 106 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë.

Ishte një atmosfer e mrekullueshme me prezenc mjaft të madhe nga komuniteti, nga shoqatat dhe televioni Alb UK TV.

Në këtë aktivitet ligjeruan:
– Imam Muhamed Sytari (Myfti i Shkodrës)
– Sali Shasivari (Teolog)
– Jeni Myftari (Juriste, MA)

Përfundimi i aktivitetit me programin kulturoro-artistik na emocionoj të gjithëve.