Pavarësia e Kosovës 2018

Shoqata BMS Drita organizoj manifestimin e 17 Shkurtit Ditës së Pavarësis së Kosovës tek ambientet e shoqatës. Ligjerues ishin Hoxhallarët e nderuar të shoqatës dhe gjithashtu patëm nderin ta kemi musafir Hoxhën e nderuar Llokman Hoxha.