Pavarësia e Kosovës 2019

Shoqata BMS Drita organizoj një aktivitet me rastin e 11 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, ku patëm nderin të kemi të ftuar Studiuesin e mirënjohur Bejtullah Destani, i cili ligjeroj temën: “Kosova nga Lidhja e Prizrenit deri tek Pavarësisa 1878-2008”. Aktiviteti u shoqërua me një program kulturo-artistik me Grupin Folklorik “Vëllezërit Vitia” dhe grupin e fëmijëve.