17 Shkurti – Dita e Pavarësisë së Kosovës

BMS “DRITA” – Ju fton

16 Shkurt 2019 festohet 11 vjetori i pavarësisë së Kosovës

17 Shkurti - Dita e Pavaresis se Kosoves

 Shoqata BMS “Drita” organizon një aktivitet me rastin e 11 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës.

Në këtë aktivitet, kemi nderin të kemi të ftuar Studiuesin e mirënjohur Bejtullah Destani, i cili do të mbajë temën: “Kosova nga Lidhja e Prizrenit deri tek Pavarësisa 1878-2008”.

Aktiviteti shoqërohet nga një program kulturo-artistik me Grupin Folklorik “Vëllezërit Vitia” dhe grupi i fëmijëve.

Data: 16 Shkurt 2019 (e shtunë)
Koha: 7pm–10pm
Vendi: Haverstock School, 24 Haverstock Hill, Chalk Farm, London NW3 2BQ

Pjesëmarrja është e hapur, me familje

Prezenca juaj na nderon

Ju mirëpresim!