Publikimi i webfaqes së shoqatës

BMS Drita

Falenderimi i takon Allahut s.w.t që na mundesoj ta përfundojm projektin e madh të dizajnimit dhe kompletimit të webfaqes së shoqatës.

Webfaqja e shoqatës BMS Drita (www.bms-drita.com) ka informacion mbi të gjitha funksionet e shoqatës duke filluar nga historia e shoqates, struktura e shoqates, antaresimi e shume informata tjera që kanë të bëjn me funksionimin e shoqatës.

Gjithashtu, në webfaqen e shoqatës BMS Drita, do të ketë rregullisht publikime/njoftime të aktiviteteve, projekteve, artikuj të ndryshëm, postimet e fundit nga Facebook and Youtube të shoqatës.