Shoqata BMS Drita organizon aktivitetin “Epopeja e Nëntorit”

Epopeja e Nentorit

Me rastin e 106 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë dhe të Javës Shqiptare në MB, Shoqata BMS “Drita” ka nderin t’ju ftojë të merrni pjesë në aktivitetin:

“Epopeja e Nëntorit”

Në këtë aktivitet, përveç programit kulturo-artistik, do të ligjërojnë:

  • Imam Muhamed Sytari (Myfti i Shkodrës)
  • Sali Shasivari (Teolog)
  • Jeni Myftari (Juriste, MA)
  • Data: 28 Nëntor 2018 (e Mërkurë)
  • Koha: 19.00 – 22.00
  • Vendi: Harris Academy St. John’s Wood, Marlborough Hill, St. John’s Wood, London, NW8 0NL

Pjesëmarrja është e hapur
Prezenca juaj na nderon

Ju mirëpresim!