Filluan Ligjeratat Javore

Pas pushimit veror ku shumica e xhematit ishin në vendlindje, Shoqata BMS

Drita filloi me ligjeratat javore me Hoxhallaret dhe Këshilltarët e nderuar të shoqatës:

– Hoxhë Salih Shasivari
– Hoxhë Adem Avdiu
– Hoxhë Tasim Darsi
– Hoxhë Halil Avdulli dhe
– Hafëz Amer Meta