28 Nëntori 2017

Shoqata BMS Drita organizoj manifestimin e Ditës së Pavarësis 28 Nëntorin në ambientet e shoqatës. Ishte një atmosfer shumë e mirë. Patëm nderin të kemi prezent Hoxhallarët e Shoqatës dhe gjithashtu përmes Skype ishte musafir Profesori i nderuar Milazim Krasniqi.